Zareklamuj co chcesz :)

Reklamuj co chcesz i kiedy chcesz !

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

Zapraszamy do rejestracji :)

#1 Wczoraj 19:53:10

Lezer
Użytkownik
Liczba postów: 9
WindowsOpera 130.0.0.0

Audiobooki które warto przesłuchać w tym roku

Po ostatnich dwóch latach spędzonych głównie w domu, obiecałem sobie, że w tym roku nie odpuszczę żadnego ciekawego wydarzenia kulturalnego w mojej okolicy. Bilety na topowe koncerty i spektakle teatralne rozchodzą się teraz szybciej niż świeże bułeczki, dlatego trzymam rękę na pulsie i sprawdzam regularnie oferty. Ostatnio wpadł mi w ręce ekupon na wejściówki na koncerty i spektakle, dzięki czemu udało mi się zarezerwować miejsca na premierę w Teatrze Narodowym w bardzo przyzwoitej cenie. Jednak gdy podróżuję pociągiem na takie wydarzenia do innych miast, muszę mieć ze sobą jakąś dobrą rozrywkę, więc sprawdzam też ale promocje na ebooki i audiobooki online. Audiobooki to dla mnie zbawienie, gdy oczy są zmęczone po całym dniu pracy przed monitorem. Czy macie jakieś ulubione głosy lektorów, którzy potrafią tchnąć nowe życie nawet w przeciętną historię? Czy wolicie słuchać książek podczas jazdy samochodem, czy może podczas wieczornych spacerów? Chciałbym też zapytać o Wasze doświadczenia z biletami elektronicznymi – czy zdarzyło się Wam kiedyś, że system na wejściu nie chciał sczytać kodu z ekranu telefonu? Trochę się tego obawiam, bo zawsze wolę mieć papierową kopię w kieszeni na wszelki wypadek.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
wwe-online - domlele - sfod-d - freezecraft - przyjaciele