Zareklamuj co chcesz :)

Reklamuj co chcesz i kiedy chcesz !

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

Zapraszamy do rejestracji :)

#1 Wczoraj 19:52:08

Lezer
Użytkownik
Liczba postów: 9
WindowsOpera 130.0.0.0

Legimi czy Empik Go - co lepsze dla studenta?

Cześć! Jako studentka muszę bardzo uważać na wydatki, a moja lista lektur obowiązkowych i książek, które po prostu chcę przeczytać dla przyjemności, rośnie w zastraszającym tempie. Nie mam miejsca w akademiku na kolejne regały, a dźwiganie ciężkich tomów do pociągu podczas powrotów do domu to koszmar dla moich pleców. Przerzuciłam się całkowicie na czytnik i właśnie sprawdzam ekupon na cyfrową wypożyczalnię książek, bo to chyba najrozsądniejsza opcja finansowa przy moim trybie życia. Bardzo kusi mnie przejście na model subskrypcyjny, zwłaszcza że lada moment mają wejść black friday promocje na abonament czytelniczy. Czy korzystacie z takich nielimitowanych pakietów i jak oceniacie dostępność nowości w tych usługach? Czy zdarza się, że interesujące Was tytuły są dostępne tylko w wersji papierowej, czy rynek ebooków w Polsce jest już na tyle nasycony, że wszystko ląduje w cyfrze w dniu premiery? Zastanawiam się też, czy czytanie na smartfonie jest dla Was akceptowalne w sytuacjach awaryjnych, czy jednak bez dedykowanego urządzenia z ekranem e-ink się nie obejdzie? Dajcie znać, jak optymalizujecie swoje czytelnictwo, żeby nie zbankrutować, a jednocześnie być na bieżąco z kulturą.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
bokenshowl - wwe-online - przyjaciele - blackdevil - mta-yng